Şbt

BİGEP kapsamında akıllı tahtadan öğrencilere www.wordpall.com sitesinden kesirler oyunları açılıp farklı formatlardan oynatılarak konuyu pekiştirmeleri ve matematiği sevmeye yönelik etkinlik yapılmıştır.

Şbt

Ock

1-E sınıfında BİGEP kapsamında yürütülen  "Kalp Başkanlığı" uygulamasıyla çocukların derslere ilgisi daha da arttı.

Öğretmenimiz Medine Ergin çocuklara Okuma alanında kendini geliştirenlere Kırmızı, Matematik alanında Mavi, yazısını geliştirenlere Sarı kalp taktığını ve bu uygulamayla çocukların çok iyi ilerlediğini belirtti. Her hafta düzenli olarak bu uygulama uygulanmakta olup en çok kalp biriktirenle ve emek verenlere ayrı ayrı ödüllendirme yapılmaktadır.

Ock

BİGEP kapsamında yapılan etkinliğimizde , sınıf bir kaç gruba ayrıldı. "Karagöz Davulculuk Yapıyor"  oyunu rol alma yöntemiyle öğrenciler tarafından canlandırıldı. Oyunu en iyi sergileyen grup sınıftaki öğrenciler tarafından seçildi. Ve sınıflarda gösteri yapıldı.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA 1/A SINIFIMIZDA AĞIZ VE DİŞ TEMİZLİĞİNİN NEDEN VE NASIL YAPILDIĞININA DAİR UYGULAMALI BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI.

Ock

Okulumuz 4/B öğrencilerinden Muhammed Nebi Kara ve Merve Yeşilkurt adlı öğrencilerimiz sınıf başkanlığı seçimlerinde kazanmaları halinde Eyyübiye İlçe Kaymakamını sınıflarında misafir etmek istedikleri vaadinde bulunmuşlardır. Seçimi kazanmaları ile Eyyübiye İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Hamit Kıyıcı Beyefendiyi sınıflarına davet etmişlerdir. Sayın Kaymakamımız öğrencilerimizi kırmayarak  Eyyübiye Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Ahmet Demir Beyefendi ile birlikte okulumuza ve öğrencilerimize ziyarette bulunmuşlardır. Sayın kaymakamımız bilhassa öğrencilerimiz ile yakından ilgilenmiştir. Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüze öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize göstermiş oldukları değer ve ziyaretlerinden ötürü teşekürlerimizi sunuyoruz.

Ock

2/F sınıfımızda yapılan Hikaye Tamamlama ve Canlandırma Etkinliği ile öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve kendini ifade etme becerilerini geliştirirken sözlü anlatım becerilerine de katkı sağladık.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMANI ÖMER GÜNEŞ TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE 'ÇOCUKLARDA YAS' KONULU PSİKOSOSYAL DESTEK EĞİTİMİ SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

1/H SINIFIMIZIN TÜRKÇE DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ ETKİNLİĞİ

Ock

2/E SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ SÖZLÜ ANLATIM BECERİLERİNİ GELİŞTİREN HİKAYE TAMAMLA ETKİNLİLĞİ YAPTILAR. HİKAYEYİ HEM TAMAMLAYARAK HEM DE CANLANDIRARAK YARATICILARINI DA GELİŞTİRDİLER.

Ock

3/A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde Hacivat ve Karagöz oyununu doğaçlama sergilediler

Ara

1/D sınıfımızda yapılan yaratıcı drama etkinliği ile öğrencilerimizin yaratıcılıklarına ve kendini ifade etme becerilerine katkı sağladık.

Ara

BİGEP kapsamındaki bu etkinlik ile öğrencilerimiz kendi tasarladıkları özgün kuklalarla doğaçlama sahne gösterisi yaptılar. Öğrencilerimizin yaratıcılılarını ve öz güvenlerini geliştirdikleri eğlenceli bir etkinlik oldu.

Ara

Mehmet Hacıbozanoğlu  İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz Trafik Eğitim Parkına giderek görevli eğitmenler tarafından sunum izleyerek trafik kuralları ve işaretleri konulu eğitim aldılar.