Mrt

BİGEP kapsamında, ailelerinde katılımıyla evde  okuma alışkanlığı kazanılması amacı ile her akşam saat 21:00 da Öğrenciler aileleriyle okuma saati yapıyor.

Mrt

ÇANAKKALE'DE DESTAN YAZAN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI RAHMET ve MİNNETLE ANIYORUZ...

Mrt

3/A sınıfı öğrencileri okuma etkinliğine aktif katılım sağlamak için ailecek okuma saati yaptılar

Mrt

BİGEP kapsamında, ailelerinde katılımıyla okuma alışkanlığı kazanılması amacı ve çocukların aileleri ile birlikte eğlenceli ve verimli zaman geçirilmesi amaçlanmış olup bu doğrultuda  okuma saati yapılmıştır.

Mrt

BİGEP kapsamında öğrencilerin hayal gücünün ve düşünme becerilerinin geliştirilmesi amaçlanarak öğrencilere yarım bırakılan hikaye etkinliği verilerek bir ders saatinde 'YARIM BIRAKILAN HİKAYEYİ TAMAMLAMA' etkinliği yapılmış olup öğrenciler tamamladıkları hikayeleri tahtada okumuşlardır.

1-E Sınıfı Güzel Anılar Etkinliği

BİGEP kapsamında 1- E sınıfı öğrencileri eğitim öğretim süreci boyunca tüm anılarını fotoğraflayarak bir anı köşesi oluşturdu. Çocuklar bu sayede anılarda yer almak için okula süreklilik sağlayacak ve arkadaşlık bağları artacaktır .

Mrt

04.03.2024 tarihinde 3G sınıfı olarak engelli bireyler kapsamında yaratıcı drama rol alma doğaçlama tekniği kullanılarak sınıfta engelliler hakkında canlandırma ve engelli bireyleri anlama hakkında çeşitli faaliyetler yapılmıştır.

Mrt

Değerler Eğitimi kapsamında 3/B sınıfı olarak şubat ayının konusu olan Doğruluk ve Dürüstlük üzerine önce beyin fırtınasıyla kavram haritamızı çıkarttık. Daha sonra kavram haritamızı  krapon yuvarlama tekniği kullanarak panomuza aktardık.

Mrt

Temizlik bizim için çok önemli bir yere sahip. Öğrencilerimizin de bu farkındalığı kazanması bizler için çok değerli. Her hafta sabah ve öğlen olmak üzere 2 şubemizi kupa ile ödüllendiriyoruz. Bu haftanın temiz ve düzenli sınıfları, 1/E ve 4/G şubelerimiz olmuştur. Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Geriye dönüp baktığımızda  " Doğruluk ve Dürüstlük" ile ilgili günümüze kadar gelen pekçok  söz vardır. Günümüzde de  yarınlarımız olan çocuklarımıza değerlerimizi öğretmek ve bilinçli nesiller yetiştirmenin önemini biliyoruz. Çocuklarımıza her ay yeni bir değer kazandırmayı hedefliyoruz.

• Büyük olma yolundaki ilk adım, dürüst olmaktır. (Samuel Johnson)

Şbt

Bigep kapsamında Öğretmenimize mektup yazıyoruz etkinliği yaptık. Öğrencilere  yazı yazma çalışması yaptırılarak yazma alışkanlığı kazandırılmıştır. Ve yazı yazma sevdirilmiştir.

Şbt

1-E Sınıfı öğrencileri BİGEP kapsamında yapılan " Doğa Kurtları " etkinliğiyle açık havada kitap okuyup diğer zamanlarda da  fiziksel hareketlerle  spor  yapiyor. Bu sayede çocuklarda her yerde okuma yapabilme kültürü ile birlikte spor yapma alışkanlığı da kazandırma amaçlanmıştır.